Adidas Prestaties Mens Ace 162 Primemesh Fg / Ag Voetbalschoen Semi Zonne Slijm / Wit / Zwart

B010Q5U92C
Adidas Prestaties Mens Ace 16,2 Primemesh Fg / Ag Voetbalschoen Semi Zonne Slijm / Wit / Zwart
  • schoenen
  • synthetisch
  • geïmporteerd
  • rubberen zool
  • as is ongeveer low-top van arch
  • vaste grond kikkers voor de spelmaker
  • ervaring betere balcontrole en nul slijtage in de tijd met een primemesh bovenste dat een comfortabele, sok-achtige fit biedt
Adidas Prestaties Mens Ace 16,2 Primemesh Fg / Ag Voetbalschoen Semi Zonne Slijm / Wit / Zwart Adidas Prestaties Mens Ace 16,2 Primemesh Fg / Ag Voetbalschoen Semi Zonne Slijm / Wit / Zwart Adidas Prestaties Mens Ace 16,2 Primemesh Fg / Ag Voetbalschoen Semi Zonne Slijm / Wit / Zwart Adidas Prestaties Mens Ace 16,2 Primemesh Fg / Ag Voetbalschoen Semi Zonne Slijm / Wit / Zwart Adidas Prestaties Mens Ace 16,2 Primemesh Fg / Ag Voetbalschoen Semi Zonne Slijm / Wit / Zwart
nl
Deze website maakt gebruik van cookies . Door gebruik te maken van deze website, accepteer je de cookies automatisch. Adidas Heren Tennis Super Sneakers

Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Beken Vrouwen Ariel 14 Gerookte Pearl / Stokroos / Violet
Samsung Galaxy Tab S4 ontvangt mogelijk wifi-certificaat
Vorige Hirschkogel Andrea Conti 3009220014 Damen Pompen Tr / Kombi
Geschreven door Wesley Akkerman Geplaatst op 3 mei 2018, 12:06 Categorie Puma Vrouwen Felle Gebleekte Versluierd Rose / Whisper White

Waarschijnlijk kondigt Samsung binnenkort de Samsung Galaxy Tab S4 aan. Er is namelijk een tablet opgedoken die vermoedelijk het modelnummer van de Galaxy Tab S4 draagt, die is voorzien van een wifi-certificaat. De presentatie lijkt dus dichterbij te komen.

Komt de Samsung Galaxy Tab S4 dichterbij?

Er bestaan nu al maanden geruchten over de Samsung Galaxy Tab S4, maar Samsung houdt nog steeds de lippen stijf op elkaar. Geruchtenmakers claimden eerder al dat de tablet mogelijk tijdens de MWC in Barcelona (afgelopen februari) zou worden aangekondigd, maar zoals je kunt zien is dat dus niet gebeurd. Nu wordt er gesproken over een mogelijke release tijdens de IFA in Berlijn, dat eind augustus of begin september gaat plaatsvinden. De reden daarvoor is een onlangs opgedoken wifi-certificaat.

Dat wifi-certificaat wordt gekoppeld aan een tablet met het modelnummerSM-T835. Dat modelnummer is waarschijnlijk de Samsung Galaxy Tab S4. De datum van certificatie is 2 mei jongstleden. Verder is uit de registratie op te maken dat de tablet op Android 8.0 Oreo draait en dat er ondersteuning is voor 2.4 en 5 GHz. Eerder geruchten noemden de volgende specs al: de Qualcomm Snapdragon 835, een 10,5″-scherm, resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels, 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte.

Ad powered by

Is dit de toekomst van de fotojournalistiek?

Meer informatie…

Android Marshmallow (6.0)
Laagste prijs Bestelwagens Mannen Onder Anderen Sk8hi Hoge Sneakers canvas Asfalt
Specs
Reviews
Prijzen
Formaat 9.7 inch Resolutie 2048 x 1536 Processor Qualcomm Snapdragon 820
Besturingssysteem Android Marshmallow (6.0) Werkgeheugen 4GB Opslaggeheugen 32GB
Afmetingen 237.3 x 169.0 x 6.0 millimeter Gewicht 429 gram Nu beschikbaar? Ja
» Bekijk alle specs
Van deze tablet is helaas nog geen review gemaakt.
Bekijk alle tablet reviews
Nike Air Max 93306551107 Witzwartblauw
Bekijk bezoekersreviews over deze tablet
Bekijk
Bekijk
Bekijk

Bron: Kieskeurig.nl

RTV Rijnmond

Over RTV Rijnmond

Deel dit artikel:
Verdacht pakketje in Berkel en Rodenrijs
EOD doet onderzoek Foto: Media TV
Foto: MediaTV
Een aantal woningen in de straat is uit voorzorg ontruimd. Foto: Lizzy
Ook onder auto's wordt onderzoek gedaan. Foto:MediaTV.
De robot van de EOD aan het werk
De EOD heeft een robot ter plaatse die het pakketje gaat onderzoeken. Foto: Lizzy
De hulpdiensten wachten op de EOD Foto: GinoPress B.V.
Verdacht pakketje in Berkel en Rodenrijs

Specialisten zijn maandag urenlang bezig geweest met een verdacht pakketje in Berkel en Rodenrijs. Het pakketje werd in de ochtend gevonden op een parkeervak aan het Kwelderplantsoen.

De politie vertrouwde het niet en ontruimde ongeveer tien woningen. Ook werd de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD)ingeschakeld.

"Ik werd mijn huis uitgezet, met hond en al", vertelt een bewoonster. Het pakket was tegenover haar huis gevonden. "Ik had al wel iets zien liggen, maar het leek op iets dat uit een auto gevallen was. Er ligt wel vaker iets."

Een week eerder was een brievenbus ontploft op de hoek van de straat. "Dat lijkt mij een typische kwajongensstreek."

Een op afstand bestuurbaar wagentje werd naar het pakket gedirigeerd om van dichtbij onderzoek te kunnen doen. Rond 16:00 uur werd de omgeving van het Kwelderplantoen vrijgegeven en konden de bewoners weer terug naar huis.

Volgens de politie zat in het pakketje een zogeheten 'instabiele stof'. De woordvoer kon niet zeggen om welke stof het gaat. Uit voorzorg is het pakketje op een braakliggend terrein tot ontploffing gebracht. Er is een monster genomen dat zal worden onderzocht bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI).

Asics Heren Mexico 66 Paraty Marine 27 Cm
Meer over dit onderwerp:
Salomon Vrouwen Sonische Pro Oranje
Lansingerland Berkel en Rodenrijs
Deel dit artikel:

Een Zwitsers zakmes, 'levende' boterhammen die ver over de houdbaarheidsdatum zijn en een zakje hasj. Dat is wat de Rotterdamse politie maandag aantrof in de kluisjes van scholieren op middelbare scholen in Hillegersberg, Schiebroek, Overschie en Lansingerland.

Omdenken